Årsoversikt

søndag 1. januar 2017

Uke 52 2016/2017 - Et godt og positivt nytt år!

Så var vi kommet til første januar 2017. Vi er akkurat ferdig med den aller siste uka i 2016, og det er tid for årets femtiandre og siste blogginnlegg fra meg. Tenk, når dette innlegget er publisert, så har jeg gjennomført nyttårsforsettet for 2016 med ståkarakter, i alle fall i mine egne øyne. Det er i alle fall gjennomført som planlagt, tør jeg påstå!


I skrivende stund er vi på vei hjem etter en fantastisk nyttårsfeiring sammen med broremann med familie, systa med familie og mamma og svigermor på toppen. Vi har hatt 4 deilige dager i Bergen på tampen av romjula, og kost oss masse der. Vi fikk til og med skvisa inn litt tid sammen med gode venner og et besøk i pepperkakebyen på fredag, så kjekt når det klaffer slik!


I natt var vi i Bergen sentrum, og fikk, for første gang for flere av oss, sett det offisielle fyrverkeriet i Bergen, en stor opplevelse både for store og små! Og selv om stjerneskuddene (eller "stjednasprutarane", som svigerinne Ragnhild sier) oste litt mye, så var det akkurat passelig med fyrverkeri for meg.


Mye god mat har det blitt, både de første romjulsdagene hjemme hos oss selv, på romjulsbesøk hos gode venner, og nå i nyttårshelga. Men best av alt har det vært å tilbringe tid sammen med familie og venner. Er det rart at dette er den tiden av året som jeg elsker aller mest? Det blir ikke bedre enn dette!

Når vi nå så vidt har begynt på et nytt år, så er det vel vanlig å se tilbake på året som har gått. Det føler jeg ikke at jeg trenger. Jeg kan jo bare gå tilbake i bloggen og lese om alt som har hendt i løpet av året som har gått. Nei, da er det mye mer spennende å se fremover mot det året vi nå så vidt har fått smake på, og tenke på hva en ønsker å få ut av det nye året. Det ser ut til å bli et spennende år på så mange måter, både i eget liv, i familien, på lokalt nivå, nasjonalt nivå og internasjonalt nivå. Vi får håpe at det nye året bringer flere gleder enn sorger og at dystre spådommer forblir akkurat det, bare dystre spådommer, og ikke realiteter.

Jeg har bestemt meg for at jeg, i alle fall, skal forsøke å være mer positiv i det nye året, og forsøke å gripe ting an på en mer positiv måte,  se etter det positive i hverdagen og i situasjoner. Det er på en måte mitt forsett for det nye året. Men det er en viss fare for at noe av min positivitet kommer med en liten dose av sarkasme, det er nok mer meg enn en ren blomstrende positivitet, for å si det sånn.


Og så er det planen å fortsette å blogge. Kanskje jeg fortsetter videre med et blogginnlegg i uka i det nye året, kanskje blir det til og med mer? Tiden vil vise hvor ofte det blir innlegg, jeg har i alle fall lyst til å forsøke å blogge videre om litt av livet i familien vår, og så kan det være at det blir noen ekstra blogginnlegg innimellom i tillegg.

Til slutt i dagens blogg vil jeg gjerne få ønske alle mine lesere et riktig godt nytt år. Og så vil jeg få takke for følget i 2016, for alle positive tilbakemeldinger, hyggelige bemerkninger og underfundige betraktninger. Jeg håper at nettopp du som leser dette velger å bli med videre i min forunderlige verden også i det nye året!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar